Shaniia

Om min trädgård

Publicerad 2017-07-26 21:28:23 i Allmänt,

Hej finaste läsare, ♥ ♥ ♥ 

Det var ett tag sedan jag skrev på bloggen men jag hoppas ni har haft det bra. Hur mår ni? Vad gör ni? Har ni haft det bra? Jag är hemma just nu.  Älskar ni också att påta i trädgården, så frön och plantera blommor? Idag var det verkligen en lugn dag. Jag var i trädgården och plåtade. För mig är trädgård något livslust, kreativitet, energi och vila. Det bästa med att vara hemma när man inte är på resande fot enligt mig är nog att vara i trädgården. Dessa växter finns hemma hos mig, jag njuter mest på sommaren och i år är min trädgård friskare än någonsin. Därför blir det svårt att lämna trädgården när den är så vacker. 

 
 
 
 
 
Vad tycker ni? Hur var dagen hos er? ♥ Tack för att ni följer och läser min lilla blogg. Jag vill önska er alla en toppen dag/ kväll och lycka till med allt ni ska göra.
 

Kommentarer

Postat av: Linnea

Publicerad 2017-07-26 22:03:50

fin blogg :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2017-07-28 23:27:45

Hej hej

Det var en fin blogg och jätte fina bilder. Det är en bra början. Jag kommer att följa dej genom Din blogg. Ser fram emot det. och jag hoppas det går bra för Din blogg. Jag gillar den på FB också =)

Postat av: sheryln

Publicerad 2017-08-11 00:40:19

Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig Träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag kände den stora mannen när jag läste några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras förhållande problem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har Missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit Hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet Hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com}

1. Få din älskare eller man tillbaka
2 Lotteri stavning
3 Om du inte kan uppfylla din partner
4 viktminskning stavning
5 Skilsmässa stavning
6 marknadsföring på kontor
7 Få pengarna tillbaka
8 Graviditet stava för att bli gravid baby
9 kärleksspell
10 äktenskapsengagemang och så många fler
11 pengar stavning / lycka till stavning

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Shaniia

Välkommen till min ”FEEL GOOD” Blogg! Mitt namn är Shania och är 23år gammal. Jag är en framgångsrik barnskötare. Följ min blogg och ta del av mitt vardagsliv, karriär, resor, mat och all inspiration som jag delar med mig av.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela