Shaniia

Om min trädgård

Publicerad 2017-07-26 21:28:23 i Allmänt,

Hej finaste läsare, ♥ ♥ ♥ 

Det var ett tag sedan jag skrev på bloggen men jag hoppas ni har haft det bra. Hur mår ni? Vad gör ni? Har ni haft det bra? Jag är hemma just nu.  Älskar ni också att påta i trädgården, så frön och plantera blommor? Idag var det verkligen en lugn dag. Jag var i trädgården och plåtade. För mig är trädgård något livslust, kreativitet, energi och vila. Det bästa med att vara hemma när man inte är på resande fot enligt mig är nog att vara i trädgården. Dessa växter finns hemma hos mig, jag njuter mest på sommaren och i år är min trädgård friskare än någonsin. Därför blir det svårt att lämna trädgården när den är så vacker. 

 
 
 
 
 
Vad tycker ni? Hur var dagen hos er? ♥ Tack för att ni följer och läser min lilla blogg. Jag vill önska er alla en toppen dag/ kväll och lycka till med allt ni ska göra.
 

Om

Min profilbild

Shaniia

Välkommen till min ”FEEL GOOD” Blogg! Mitt namn är Shania och är 23år gammal. Jag är en framgångsrik barnskötare. Följ min blogg och ta del av mitt vardagsliv, karriär, resor, mat och all inspiration som jag delar med mig av.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela