Shaniia

Madrid

Publicerad 2017-08-09 21:47:40 i Allmänt,

Vilken underbar dag vi har haft här i Madrid. Vi har faktiskt bara tagit det lugnt vid hotelet, ätit mat och solat. Allt känns lättare nu och det är härligt. 

Vi har precis vilat och ska snart fixa iordning oss för middag vid Puerta del Sol och en promenad vid Gran Via. 
 
           Gran Via 
 
 
Känner mig så tacksam över att jag får uppleva detta och Madrid är verkligen en helt fantastisk stad.
 
Vad gör ni, Har ni gaft en bra dag?
underbar kväll ♡♡♡♡♡
 

Kommentarer

Postat av: Linnea

Publicerad 2017-08-09 21:57:01

åå skulle vilja åka till Madrid :)

Postat av: sheryln

Publicerad 2017-08-11 00:38:18

Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig Träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag kände den stora mannen när jag läste några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras förhållande problem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har Missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit Hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet Hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com}

1. Få din älskare eller man tillbaka
2 Lotteri stavning
3 Om du inte kan uppfylla din partner
4 viktminskning stavning
5 Skilsmässa stavning
6 marknadsföring på kontor
7 Få pengarna tillbaka
8 Graviditet stava för att bli gravid baby
9 kärleksspell
10 äktenskapsengagemang och så många fler
11 pengar stavning / lycka till stavning

Postat av: NORRSKEN EMMA

Publicerad 2017-08-11 07:35:47

mysigt fina foton!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Shaniia

Välkommen till min ”FEEL GOOD” Blogg! Mitt namn är Shania och är 23år gammal. Jag är en framgångsrik barnskötare. Följ min blogg och ta del av mitt vardagsliv, karriär, resor, mat och all inspiration som jag delar med mig av.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela