Shaniia

I LOVE SPAIN

Publicerad 2017-08-07 11:52:30 i Allmänt,

Hej finaste läsare, ♥ ♥ ♥ Det var ett tag sedan jag skrev på bloggen men jag hoppas ni har haft det bra. Hur mår ni? Vad gör ni? Har ni haft det bra? Jag är vid gaten. Nu när jag befinner mig i flygplatsmiljö får det mig att reflektera över några saker, det finns positiva anledningar till varför jag älskar att resa så mycket.

Resor ger oss upplevelser, och så lär resorna oss saker,får oss att öppna våra sinnen för nya kulturer, traditioner och erfarenheter.  Alla resor som jag har gjort genom åren har fått mig att bli inspirerad av livet och är tacksam, enormt tacksam.

Här är några saker till varför jag älskar att resa:

Kultur
När jag är ute och reser får det mig att leva i andras kulturer och uppleva deras traditioner. Att uppleva på plats är den bästa upplevelsen som man kan få, det är inte samma som att titta på bilder. Resorna har hjälpt mig att förstå andras kulturer. 

Mat
Det har alltid varit en stor del av mina resor. Jag älskar mat som finns på de platserna som jag besöker.  Det ger mig inspiration till att utveckla min egna matlagning.

Att resa till en helt ny plats och inte veta vad som väntar framför sig måste nog vara en av de bästa känslorna enligt mig, det är ju  äventyret med att resa!  

Leva i nuet
När jag är ute och reser tänker jag inte på något annat än att leva i nuet, leva i stunden. Eftersom jag vet att jag inte har så mycket tid att spendera på varje plats. Ibland går man vilse, ibland förstår man inte språket som folk talar. 
 
 
Jag önskar er alla en toppen dag ♡♡♡
 

Kommentarer

Postat av: sheryln

Publicerad 2017-08-11 00:40:00

Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig Träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag kände den stora mannen när jag läste några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras förhållande problem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har Missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit Hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet Hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com}

1. Få din älskare eller man tillbaka
2 Lotteri stavning
3 Om du inte kan uppfylla din partner
4 viktminskning stavning
5 Skilsmässa stavning
6 marknadsföring på kontor
7 Få pengarna tillbaka
8 Graviditet stava för att bli gravid baby
9 kärleksspell
10 äktenskapsengagemang och så många fler
11 pengar stavning / lycka till stavning

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Shaniia

Välkommen till min ”FEEL GOOD” Blogg! Mitt namn är Shania och är 23år gammal. Jag är en framgångsrik barnskötare. Följ min blogg och ta del av mitt vardagsliv, karriär, resor, mat och all inspiration som jag delar med mig av.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela