Shaniia

Första dagen, madrid

Publicerad 2017-08-09 12:02:00 i Allmänt,

Hej älskade läsare! 

Idag började jag min dag med att ta en liten uppfriskande promenad till Puerta del Sol, som är Madrids mest centrala och kända torg. Sedan till Palacio Real de Madrid är det officiella Spanska kungahuset och Tempel of Debod som är ett av de mest kända och äldsta monumenten i Madrid. Madrid fick templet som en gåva av den egyptiska regeringen år 1968. 

                                    Puerta del Sol 
 
                        Royal palace of Madrid 
 
                              Tempel of Debod 
Efter att jag besökt alla sevärdheter var det dags för lite mat. Vi gick till en turkisk restaurang i Madrid.  Jag älskar mat som finns på de platserna som jag besöker. 
                                                            Restaurante NEMRUT
 

Hur har dagen varit för er? Åh det här ska bli så himla kul! Ser verkligen framemot resan.

Önskar er en fortsatt underbar dag finaste ni! 

Kommentarer

Postat av: NORRSKEN EMMA

Publicerad 2017-08-09 12:11:41

va god kebab tallriken såg ut =)

ha en bra dag

Postat av: Miss Baby Peaches

Publicerad 2017-08-09 12:38:36

Så vackert!

Postat av: sheryln

Publicerad 2017-08-11 00:39:10

Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig Träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. Jag kände den stora mannen när jag läste några underbara vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras förhållande problem jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har Missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit Hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet Hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com}

1. Få din älskare eller man tillbaka
2 Lotteri stavning
3 Om du inte kan uppfylla din partner
4 viktminskning stavning
5 Skilsmässa stavning
6 marknadsföring på kontor
7 Få pengarna tillbaka
8 Graviditet stava för att bli gravid baby
9 kärleksspell
10 äktenskapsengagemang och så många fler
11 pengar stavning / lycka till stavning

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Shaniia

Välkommen till min ”FEEL GOOD” Blogg! Mitt namn är Shania och är 23år gammal. Jag är en framgångsrik barnskötare. Följ min blogg och ta del av mitt vardagsliv, karriär, resor, mat och all inspiration som jag delar med mig av.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela